Selecteer een pagina

Woningen

Wonen in WoudT

Wonen in WoudT betekent wonen in een duurzame, gezonde woning met veel daglicht en warme materialen. In totaal biedt WoudT 124 middensegment huurwoningen variërend in grootte. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Binnenkort is er meer bekend over het fitnesscentrum en horecagelegenheid die zich in WoudT gaan vestigen.

Woningen

WoudT heeft 12 verdiepingen waar in totaal 124 driekamer woningen worden gerealiseerd. In het onderste gedeelte van het gebouw bevinden zich ook zes gestapelde woningen. De woningen variëren in grootte en vallen in het middensegment. De huurprijzen beginnen vanaf € 1050,00. Let op: er zijn helaas geen woningen meer beschikbaar.

Commerciële ruimtes

Naast comfortabel en sfeervol wonen heeft WoudT nog meer te bieden, namelijk verschillende commerciële ruimtes, toegankelijk voor iedereen. De invulling van deze ruimtes staat nog niet helemaal vast, maar zal snel bekend zijn. Houd de website scherp in de gaten voor meer informatie. Binnenkort maken we bekend wat je in deze ruimtes kunt verwachten.

Horeca

Een andere leuke bijkomstigheid is dat WoudT ruimte zal maken voor een restaurant en bar. ’s Middags een plek voor een goed kop koffie of een borrel, ’s avonds de mogelijkheid om te dineren. Het restaurant bevindt zich achter de sportschool en zal voor iedereen toegankelijk zijn. De naam en openingstijden van het restaurant zijn nog even onder voorbehoud.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.