Selecteer een pagina

23 juni 2017

Verhuur gestart

De plattegronden op deze website zijn voorbeelden van de diverse typen woningen. Als je interesse hebt kun je een afspraak maken om op ons kantoor naar alle beschikbare mogelijkheden te kijken. De woningen zijn nog inbouw, dus ze zijn op dit moment niet te bezichtigen. De meeste woningen hebben een open keuken en 2 slaapkamers, maar verschillen in oppervlakte, zonligging, ligging straatzijde/tuinzijde en verdieping. Klik hier om de woningen te bekijken.

6 januari 2017

WoudT gaat de hoogte in

Er wordt hard doorgewerkt aan de bouw van WoudT. De bouw verloopt goed en op schema. Nu het gebouw de hoogte in gaat worden de vormen erg goed zichtbaar. Nog een paar maanden te gaan tot het gebouw gereed is, we kunnen niet wachten!

30 mei 2016

Eerste Paal is geslagen!

Woensdag 25 mei is de eerste paal van Woudt geslagen. Hiermee zijn de heiwerkzaamheden van start gegaan. Aangezien het slaan van de eerste damwanden gevierd werd, is dit moment wat rustiger verlopen. Op naar het volgende memorabele moment!

19 mei 2016

Bouwkeet open voor bezoekers

Buurtbewoners brachten dinsdag 10 mei een bezoek aan de bouwkeet van Hillen en Roosen op de bouwlocatie van WoudT. Ze werden daar ontvangen door betrokkenen van Mul Projectontwikkeling en van de aannemer. Aan de hand van tekeningen kregen de buurtbewoners meer informatie over de bouwmethode, inclusief de funderingswerkzaamheden. Van week 21 tot en met week 27 wordt er geheid. Ook waren er vragen over de invulling van de commerciële ruimten op de begane grond. De komst van een restaurant viel goed, net als de plannen voor de tuin. Daar wordt een voorlopig ontwerp voor gemaakt dat in het voorjaar van 2017 wordt besproken met de bewoners.

12 april 2016

De bouw is begonnen!

Het is dan eindelijk zover! Op donderdag 7 april is de bouw gestart van WoudT. Ronald Mauer, lid van het dagelijks bestuur van Nieuw-West, heeft de eerste damwand van het project geslagen, waarna dit heugelijke moment met een klein feestje afgesloten werd.

7 januari 2016

Herkenbaarheid op locatie

Onlangs is er een groot bouwbord geplaatst op de locatie van WoudT. Het bord toont een impressie van de toekomstige situatie. Nu is voor alle passanten direct duidelijk wat WoudT te bieden heeft!

18 september 2015

Bewonersbijeenkomst

Afgelopen maandag was de bewonersbijeenkomst in de Fiep Westendorpschool. Tijdens de inloop werden de vragen beantwoord en konden nieuwste tekeningen en plattegronden worden ingezien. Daarna hield Pascal Voorn een korte presentatie over de voortgang van WoudT.

10 september 2015

Buurtborrel Fiep Westendorpschool

In het kader van de ‘Week van het Gebied’ organiseert Stadsdeel Nieuw-West aankomende maandag 14 september een bewonersbijeenkomst in de Fiep Westendorpschool. Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom en kun je terecht bij onze informatiekraam waar de planning, nieuwe tekeningen en andere informatie over het project te zien zijn. Kom langs voor meer informatie en/of vragen. Vanaf 19:30 tot 20:30 worden verschillende onderdelen behandeld, waaronder ‘stedelijke vernieuwing’. Bij dit onderdeel wordt er ook informatie gegeven over het project WoudT aan de hand van een korte presentatie. Ben je geïnteresseerd in het project of heb je vragen over bijvoorbeeld het bouwproces? Zorg dan dat je aanstaande maandag aanwezig bent en wij proberen al je vragen te beantwoorden. Tot dan!

24 maart 2015

DO Goedgekeurd!

Goed Nieuws! Vorige week is het DO (definitief ontwerp) ingediend bij de gemeente en ze zijn heel erg enthousiast. Of er nu tijd is om achterover te zitten? Dat zeker niet! Er wordt nu hard gewerkt aan de bouwaanvraag, zodat de gemeente ook deze kan goedkeuren!

5 maart 2015

Woudt in volle gang

Inmiddels wordt er in volle gang gewerkt aan WoudT. Elke twee weken komt het projectteam bij elkaar om te vergaderen. Hier wordt de inzet van de architecten, de aannemer, de installateur en alles wat er verder bij komt kijken op elkaar afgestemd.

16 februari 2015

Inschrijven nu mogelijk!

Inschrijven voor één van de 124 woningen binnen WoudT is vanaf nu mogelijk! Het inschrijfformulier kan vanaf de website worden gedownload. Geïnteresseerden moeten wel nog even geduld hebben want de voorlopige oplevering van de appartementen staat gepland in de tweede helft van 2017.

2 februari 2015

Samen met de buurt

Dat WoudT een groene binnentuin krijgt staat vast, maar de precieze invulling van deze tuin nog niet! Door middel van een interactief proces samen met de buurt wordt de invulling van deze tuin tot stand gebracht. Wel is al bepaald dat door de binnentuin naar de Voorburgstraat het Abtswoudepad loopt. Dit wandelpad en de binnentuin zijn overdag open voor publiek.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.